Bet365 Bingo

Bet365 Bingo hittar du på adressen bingo.bet365.com (även på svenska). Bet365 är ett brittiskt företag som grundades år 2000 och idag är ett av världens ledande spelbolag med kunder från över 200 länder. De har sitt säte i Gibraltar, som är en del av EU, och licens för verksamheten på samma plats. Bet365 Bingo erbjuder flera olika typer av spel och har många roliga kampanjer för sina medlemmar. Transaktioner både till och från spelkontot är avgiftsfria och svensk support finns tillgänglig dygnet runt.

Erbjudanden

Bet365 Bingo har flera olika erbjudanden för såväl nya som befintliga spelare. Som ny kund kan du få en extra i bingobonus när du har spelat lite i Bingolobbyn. För att aktivera välkomstbonusen behöver du ange en speciell kod i samband med att du gör din kvalificerande insättning. Denna kod erhåller du i bekräftelse-mailet som du får direkt efter att du registrerat ett konto på sajten. Tänk bara på att du måste spela igenom det insatta beloppet en gång innan bonusen krediteras. Efter att bonusen tilldelats behöver du även omsätta själva bonusbeloppet sex gånger före uttag och detta måste göras inom fjorton dagar.

Utöver detta erbjuder denna digitala bingohall ofta flera andra tidsbestämda kampanjer på en och samma gång, som också kan användas för att göra spelandet än mer fördelaktigt. Varje dag klockan 13.00 svensk tid går stora vinster ut, och flera veckodagar har egna särskilda upplägg. Det finns även en VIP-klubb och ett lojalitetsprogram som belönar trogna kunder.

Kom ihåg att inte spela för mer pengar du har råd att förlora, hur bra en bonus än kan se ut!

Spelutbud

Bet365:s leverantör av bingospel är Emmerdale. Det finns över 15 olika bingorum att utforska på sajten och många spel pågår samtidigt. I det breda utbudet finns både 75-, 80- och 90-bollarsbingo, samt olika specialspel som t ex Deal or No Deal-Bingo och Lucky Numbers, där du själv kan välja dina turnummer.  Att spela bingo hos Bet365 får nog sägas vara ett ganska “prisvärt” nöje. De erbjuder nämligen flera spel där brickorna är helt gratis, men där du kan vinna tusenlappar om du har tur.  I övrigt kostar brickorna från några ören upp till 5-6 kr. Vinstpotterna kan variera mellan allt från några hundralappar upp till tiotusentals kronor. I bingorummen finns dessutom flera olika minispel att roa sig med medan man väntar på att få Bingo. Utbudet nås med en vanlig webbläsare med stöd för Adobe Flash. Det finns även en Bingo-app tillgänglig för den som vill spela via mobilen.

Regler och villkor tillkommer

Att spela kan vara beroendeframkallande, spela ansvarsfullt.

Du måste vara 18 år fyllda för att kunna spela.