Topp 5 Bingosidor

SvenskBingo har gått igenom och recenserat ett flertal olika Bingorum, både gamla godingar och nya uppstickare, och vi kommer givetvis att fortsätta hålla utkik och rapportera om det dyker upp några nya spännande Bingosidor på nätet. Så kom ihåg att kika in hos oss med jämna mellanrum så du inte missar några roliga bingonyheter. Nedan listar och recenserar vi de fem bästa svenskvänliga bingorummen.

BingorumBonuserbjudandenMjukvaraSvenskspråkigRecension
Bertil Bingo100% i välkomstbonus, upp till 1,200 kr, vid första insättningen. Gratisbingo varje dag.EgenJaBesök »
Best Bingo250 kr gratis vid registrering. 100% bingobonus vid första insättningen, upp till 2,000 kr. AbberantJaBesök »
MamaMia Bingo50 kr gratis vid registrering. 100% i bonus vid insättning, upp till 200 kr. EgenJaBesök »
GuldBingo100 kr gratis vid registrering. 100% i bingobonus vid insättning, upp till 2,000 kr. AbberantJaBesök »
Bet365 BingoHitta bra bonusar hos bet365 bingo!Högklassiga spelutvecklare!JaBesök »

 

Är Bingo bättre på nätet?

Det är självklart lite av en smaksak om man föredrar att spela i en digital miljö eller ”på riktigt”, men om man tittar på spelutbudet så finns det givetvis mycket mer att välja på online. Tack vare teknikens under kan vi numera avnjuta såväl 75-, 80- och 90-bollarsbingo, som olika typer av mönsterbingo – och inte minst, spänningen med progressiva jackpotspel – utan att ens behöva lyfta rumpan från stolen. Allt som krävs är ett litet klick för att byta spel. Faktum är att man inte ens behöver dutta brickorna själv – om man inte vill det förstås. Det mesta sköts per automatik så man behöver aldrig oroa sig för att gå miste om en vinst om man skulle missa ett nummer. De allra flesta Bingorum har också en förköpsfunktion som gör att du kan köpa brickor till flera olika spel som pågår samtidigt. Att förköpa brickor kan också vara praktisk om du vill vara med på ett visst spel men kanske inte har tid att logga in när det är dags.

Många gillar Bingo just för att det är ett väldigt socialt spel och har man inte spelat online tidigare så är det kanske lätt att anta att de sociala aspekterna får ta ett steg tillbaka i den digitala miljön. Men tack vare de integrerade chattfunktionerna är det är faktiskt inte så stor skillnad mellan dagens virtuella Bingorum på nätet och de gamla hederliga Bingohallarna. Det kan dessutom ofta bli riktigt skön gemenskap i Bingochattarna och det är nog många vänskapsband som knutits an den vägen.

Så för att svara på den inledande frågan – Är Bingo bättre online? Ja, ”bättre” är förvisso ett ganska relativt ord, men fördelarna är många: valmöjligheterna är större, du kan spela när du själv vill, det finns fina bonuserbjudanden att ta del av och stora jackpottar att vinna. Du kan dessutom chatta och ha kul tillsammans med andra medan du spelar och kanske även skaffa nya vänner på kuppen. Så har du ännu inte testat att spela Bingo på nätet kan det absolut vara värt att göra det. Kika gärna på vår nybörjarguide och ta hjälp av recensionerna här på sajten för att hitta ett Bingorum som passar dig.